JIJ voor mij

"Ik dacht aan het begin niet veel overeen te hebben met de andere meiden, maar na verloop van tijd bleek ik juist heel veel overeenkomsten (situatie, gedrag, opvattingen) met iedereen in de groep te hebben. En omdat we die overeenkomsten hadden, voelde ik me sneller gehoord en begrepen."

Een groepsdeelnemer

Startdata en tarieven

Schrijf je nu in
Wil je meer weten over de groep, je aanmelden of heb je vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via info@stichting-jij.nl. Graag onder vermelding van de groep waar je je voor wil inschrijven. Wij bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.

JIJ-huis

1x per maand Oudedijk

Instroom mogelijk indien plek

Doorlopend

* Indien een groep vol is kan je op de wachtlijst geplaatst worden. Je kan ervoor kiezen om direct te starten met de instroomgroep ter overbrugging.
** Door overlap kan het gebeuren dat plekken al vergeven zijn. Wij halen de beschikbare plaats pas van de website indien de inschrijvingsformulieren bij ons ondertekend binnen zijn.

Tarieven

Hieronder kun je in een oogopslag zien welke tarieven wij hanteren. De kosten zijn inclusief koffie en thee en het gebruik van materialen. Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden of wil je weten of er een regeling mogelijk is wat betreft de kosten, neem gerust contact met ons op.

Aantal bijeenkomsten/ duur Kosten per x Totale kosten
Startgroep 4 maanden per periode

Vervolggroep

4 maanden

per periode € 150
Supportgroep 4 maanden
per periode € 75
LES-groep minimale afname 10x, verlenging altijd mogelijk mogelijk € 7,50 € 75
Instroomgroep

ter overbrugging van
wachttijd, bijeenkomsten zijn tweewekelijks

per periode € 35 bij lidmaatschap jij huis gratis
Naastbetrokkenegroep minimale afname 5x gedurende een halfjaar, verlenging mogelijk, bijeenkomsten zijn maandelijks  € 7,50 €37,50

Individuele begeleiding minimale afname 5x € 15 € 75*
Tot juli dit jaar is er helaas geen ruimte meer binnen de individuele begeleiding. Voor de voortzetting van de individuele begeleiding na juli zijn wij nog afhankelijk of wij hier financiering voor vinden.
Voedingsdeskundig advies Aantal alleen voor leden JIJ-huis en deelnemers
Voedingsconsult 1x 0 Gratis
Vervolgconsult vanaf 2016 5x € 10  € 50 + lidmaatschap JIJ-huis

Voorlichtingsbijeenkomst naasten   € 10 Met een bouwsteen neemt u meteen een aandeel in Stichting JIJ

* Het is niet mogelijk de betaling van de individuele begeleiding in termijnen te voldoen.

Let op: gedurende de periode van de zelfhulpgroepen (4 maanden) ga je een commitment aan om deze bijeenkomsten bij te wonen (zowel voor jezelf als voor je groepsgenoten; samen maak je de groep). We vragen je vriendelijk om dit goed te realiseren en te bekijken of dit past met je werk/studie/reizen enz. Maximaal mag je 3 keer afwezig zijn bij een groepsbijeenkomst. Dit betekent dat een vakantie in tijdens deelname aan een groep maximaal 3 weken kan duren.

* Deelname aan groep of individuele begeleiding is bevestigd bij ontvangst door Stichting JIJ van een door de deelnemer getekende machtiging